Bådklargøring 2020 - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Start tidspunkt: 07-01-2020 kl. 18:00

Udgivet d.

Kære roere!

Som i de tidligere år, vil der igen denne vinter være mulighed for, fra den tirsdag den 7. januar kl 18  til 20 , at vedligeholde vores inrigger både. Ran skal i år have den store tur og Tyrs aptering trænger alvorligt til en overhaling. De fleste andre både skal gennemgås for lakskader og andre skavanker, årene skal “navngives”.  Der er – som de andre år indlagt en kaffepause – og som noget nyt, vil der kunne bydes på et glas øl til dem, som vil smage. Øllene er leveret af ‘professor øl’ alias Jochen. I kan tilmelde jer på Kviks hjemmeside, vi har mange både at ordne, så sæt dig gerne på en håndfuld tirsdage – eller flere!

Tilmeld dig her: http://old.roforeningen.dk/baadklargoering-2/

På materiel udvalgets vegne Jørgen

Det er kun muligt for medlemmer af roklubben at tilmelde sig dette arrangement.

Er du endnu ikke medlem af roklubben kan du blive det ved at tilmelde dig vores rokurser under online-indmeldelse

Medlemsnr.

Kodeord.