En ældgammel tradition skal holdes i hævd – ”roernes årlige skovtur” Københavnskredsens Kristi Himmelfartstur til Struckmannparken - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

En ældgammel tradition skal holdes i hævd – ”roernes årlige skovtur” Københavnskredsens Kristi Himmelfartstur til Struckmannparken

Start tidspunkt: 30-05-2019 kl. 9:00

Udgivet d.

En ældgammel tradition skal holdes i hævd – ”roernes årlige skovtur” Københavnskredsens Kristi Himmelfartstur til Struckmannparken

KVIK har fået følgende invitation fra Københavnskredsen. Tilmeld dig nedenfor, hvis du vil med. Der bliver lavet hold på dagen, inden vi tager af sted. Husk madpakke, vand, solcreme, siddeunderlag, evt. badetøj, måske kage og kaffe/te.

Turen til Struckmannparken er en ældgammel tradition, så vidt vides blev den roet første gang i 1904, og år efter år, dvs. i år 115 gange, har Kristi Himmelfartsdag været mærkedagen for en af Kredsens gamle traditioner.

Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 30. maj, afvikles således en af de allerældste traditioner inden for dansk roning.

Det er turen til Struckmannparken i Skodsborg, hvor roerne mødes til fælles frokost, som man selv medbringer, traditionelle konkurrencer, som tovtrækning (vinderne af hver disciplin får et langtursflag), og nogle herlige timer sammen i det grønne, inden turen går tilbage til klubberne igen.

Man mødes i klubberne tidligt om formiddagen, der bliver sat bådhold, og så går turen ad Øresund til Struckmannparken i Skodsborg nord for København, hvor man mødes klokken 12.00.

Godt 100 roere var med i Kristi Himmelfartsturen i 2018. Lad os se, om vi kan komme højere op i år. Alle klubber er velkomne her – også dem uden for København.
Lån en båd i en af sundklubberne eller københavnerklubberne og kom ud og oplev noget andet, end det sædvanlige rofarvand.

En praktisk oplysning: De offentlige toiletter er lukket, men der er masser af buske og træer.

Det er Roklubben Skjold, der i et samarbejde med Københavnskredsen står for arrangementet.

Mange rohilsener
Københavnskredsen

Billederne er taget af Mette Bacher.


Det er kun muligt for medlemmer af roklubben at tilmelde sig dette arrangement.

Er du endnu ikke medlem af roklubben kan du blive det ved at tilmelde dig vores rokurser under online-indmeldelse

Medlemsnr.

Kodeord.Glemt kodeord?