En ældgammel tradition skal holdes i hævd – ”roernes årlige skovtur” Københavnskredsens Kristi Himmelfartstur til Struckmannparken - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

En ældgammel tradition skal holdes i hævd – ”roernes årlige skovtur” Københavnskredsens Kristi Himmelfartstur til Struckmannparken

Start tidspunkt: 25-05-2017 kl. 10:00

Udgivet d.

En ældgammel tradition skal holdes i hævd – ”roernes årlige skovtur” Københavnskredsens Kristi Himmelfartstur til Struckmannparken

En ældgammel tradition, så vidt vides blev det roet første gang i 1904, og år efter år, dvs. i år 113 gange, har Kristi Himmelfartsdag været mærkedagen for en af kredsens gamle traditioner.

Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 25. maj, afvikles en af de allerældste traditioner inden for dansk roning.

Det er turen til Struckmannparken i Skodsborg, hvor roerne mødes til fælles frokost, som man selv medbringer, traditionelle konkurrencer, som tovtrækning (vinderne af hver disciplin får et langtursflag), og nogle herlige timer sammen i det grønne, inden turen går tilbage til klubberne igen.

Man mødes i klubberne tidligt om formiddagen, der bliver sat bådhold, og så går turen ad Øresund til Struckmannparken i Skodsborg nord for København, hvor man mødes klokken 12.00.

Godt 100 roere var med i Kristi Himmelfartsturen i 2016. Lad os se, om vi kan komme højere op i år. Alle klubber er velkomne her – også dem uden for København.
Lån en båd i en af sundklubberne eller københavnerklubberne og kom ud og oplev noget andet, end det sædvanlige rofarvand.

Det er Roklubben Skjold, der i et samarbejde med Københavnskredsen står for arrangementet.

Mange rohilsener
På Københavnskredsens vegne

Eva Guld
Hellerup Dameroklub
Tlf. 26 70 76 81

 

NB: Tilmeld dig nedenfor senest den 24. maj. De tilmeldte hjælper hinanden med at arrangere turen.

 


Det er kun muligt for medlemmer af roklubben at tilmelde sig dette arrangement.

Er du endnu ikke medlem af roklubben kan du blive det ved at tilmelde dig vores rokurser under online-indmeldelse

Medlemsnr.

Kodeord.Glemt kodeord?