En (kort) langtur til Dragør med overnatning i Roklubben Øresund den 2. – 3. juni 2018. - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

En (kort) langtur til Dragør med overnatning i Roklubben Øresund den 2. – 3. juni 2018.

Start tidspunkt: 02-06-2018 kl. 10:00

Udgivet d.

Turen er en langstursstyrmandsfrigivelsestur og egnet til begyndere og let-øvede roere. Distance ca. 40 km i alt over to dage.

Start fra KVIK lørdag den 2. juni 2018 ca. kl. 10 medbringende kaffe og egne madpakker. Turen går uden om ”Tippen”, medmindre vejret er helt umuligt, og vi må tage ”havnebådene” og/eller trække både til Nordhavn.

Kaffepause/frokostpause på vej til Roklubben Øresund, hvor vi læsser bagagen af. Roklubben har venligt lånt os overnatningslokaler, så soveposer m.v. vil være nok. Efter aflæsning ror vi videre til Dragør Havn, hvor erfarne roere påstår, at man bør spise is.

Indkøb til morgenmad og frokost næste dag finder sted i nærheden af Dragør Havn eller Roklubben og afhænger af deltagerantal og ønsker. Aftensmaden spiser vi på en café i havneområdet.

Da Inger Christiansen og Britt Skovø (og Birgit Gade) har givet tilsagn om at deltage, er der altså allerede to udnævnte langtursstyrmænd og dermed mulighed for mindst to både. I øvrigt afhænger antallet af både af antal af deltagende langstursstyrmænd.

Hjemkomst søndag over middag.

Nærmere info følger pr. mail og evt. ved et lille formøde i klubben på en almindelig roaften.

Pris for deltagelse ligger på max 200 kr., medmindre vi beslutter at spise ude lørdag aften.

Mh.

Jeanette (M068)


Det er kun muligt for medlemmer af roklubben at tilmelde sig dette arrangement.

Er du endnu ikke medlem af roklubben kan du blive det ved at tilmelde dig vores rokurser under online-indmeldelse

Medlemsnr.

Kodeord.Glemt kodeord?