Fredagsbar, Cocktails & more - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

Udgivet d.

Fredagsbar, Cocktails & more

”Cocktails & More”

Januarkuren er for længst forbi, så nu slår vi os løs med en fredagsbar. Vi sørger for baren flyder med cocktails i lange baner, og der vil være en let aftensmad.

Der er ingen regler for hvilke cocktails, der kreeres, så alle er velkomne til at springe bag baren og udfolde sine bartender-evner.

Prisen per cocktail vil være 30 kr. Ved tilmelding bedes I overføre 100 kr., som dækker aftensmad, 1 velkomstdrink samt diverse ingredienser til cocktails (MobilePay Cathrine på 25301140). Gæster er mere end velkomne, og vi vil rigtig gerne have besked senest d. 2. februar, om I deltager.

Vi glæder os til at se jer!

Kh.

Cathrine & Aja

”Cocktails & More”

The January diet is over, and that should be celebrated with a Friday bar. We will make sure there is an endless supply of cocktails and a light dinner.

There are no rules for the types of cocktails to make, so everyone is welcome to jump behind the bar.

The price per cocktail is 30 kr. When you register, we ask you to MobilePay 100 kr., which covers dinner, 1 welcome drink, and the various ingredients for cocktails (MobilePay Cathrine: 25301140).

Feel free to bring guests, and let us know by Feb 2nd if you are joining.

We look forward to seeing you!

All our best,
Cathrine & Aja

Det er kun muligt for medlemmer af roklubben at tilmelde sig dette arrangement.

Er du endnu ikke medlem af roklubben kan du blive det ved at tilmelde dig vores rokurser under online-indmeldelse

Medlemsnr.

Kodeord.