SUP (stand up paddle) tilladt v. bl.a. Sandkaj - Roforeningen KVIK - Københavns første roklub

SUP (stand up paddle) tilladt v. bl.a. Sandkaj

Udgivet d.

SUP (stand up paddle) tilladt v. bl.a. Sandkaj

Vi har fået følgende mail fra By&Havn.

Det ser umiddelbart ud til, at de også kommer til at bruge rampen, hvor vi sætter både i ved Sandkaj. Så vis venligst hensyn til havnens nye brugere – SUP-folket.

*****************************************************************************

STAND UP PADDLE TILLADT I EN FORSØGSPERIODE I KØBENHAVNS HAVN

Fra i morgen (15. juni) og frem til 31. oktober 2018 har By & Havn givet tilladelse til, at man må stå på Stand Up Paddle boards (SUP) i visse områder af Københavns havn.

Tilladelsen gælder i områder syd for Langebro samt områder i Nordhavn. Øvrige steder i havnen er det fortsat forbudt at stå på SUP.

“Som et led i en revision af By & Havns havnestrategi tester vi i den kommende periode muligheden for at dyrke SUP i Københavns havn. Vi har fået mange henvendelser fra både brugere og forbund og har i den forbindelse været i en god dialog og er nu glade for at kunne muliggøre SUP i afgrænsede arealer i Københavns havn. Efter sæsonen vil vi evaluere på brugen af SUP og de valgte arealer i forhold til at åbne op for muligheden for en udvidet adgang til SUP i Københavns havn,” siger udviklingschef Rikke Faaborg Jarmer, By & Havn.

I flyeren ovenfor kan du se, hvor du må stå på SUP (grøn farve). De gule prikker markerer isætningssteder. Rød farve betyder SUP forbudt.

Se detaljerede kort over, hvor du må stå på SUP på www.byoghavn.dk/sup. Dér kan du også få en række råd til god SUP-stil.

Læs mere i flyeren: BYHAVN_SUP (pdf)